logo

DREAM HAIR Hajnövesztő Sampon Száraz Hajra 500 ml

best-seller
nem-teszteltek-allatokon
hipoallergen-illatanyaggal
paraben-mentes
svajci-alapanyagokkal
100%-termeszetes-hatoanyagokkal
Azonnali erőt és ragyogást adó hidratáló sampon a gyorsabb hajnövekedésért.

"Szia! A hajam sokkal gyorsabban növekszik, mostmár a vállamig és szép sima lett, nem olyan seprős. Nekem a sampon a kdvencem, mert nagyon jó illata van és kiadós. Annak is örülök, hogy nem szárítja a hajam és a hajhullás is kezd jobb lenni." Ida Vác

"Nekem nagyon száraz volt a hajam és a terhesség után szinte telejesen kihullott, és a hajhullás elleni samponok csak még jobban kiszárították. Most már egy éve használom a Green Essence és most már a Dreem Hairt és nagyon jót tesz a hajamnak. Egy hét után sima lett a vége és ki tudtam fésülni kb. 1 hónap után észrevettem, hogy sokkal gyorsabban nő. A kislányom és a férjem is ezt használja mart nagyon tetszik nekik az illata. Nagyon nagyon köszönöm! Üdvözlettel Marika 34"

 

GYORSABBAN NÖVEKVŐ, RAGYOGÓ HIDRATÁLT HAJAT SZERETNÉL?
DREAM HAIR TERMÉKEINK, MÁR AZ ELSŐ HASZNÁLAT ALKALMÁVAL LÁTVÁNYOSAN JAVÍTJÁK A HAJ SÉRÜLT SZERKEZETÉT. HIDRATÁLÓ, HŐ ÉS SZÍNVÉDŐ TERMÉSZETES KOMPONENSEI VÉDELMEZIK A HAJAD A KÜLSŐ KÁROSÍTÓ HATÁSOK ELLEN. ORGANIKUS FORMULÁJA PEDIG ELŐSEGÍTI A HATÓANYAGOK BEÉPÜLÉSÉT ÉS STIMULÁLJA A HAJAD NÖVEKEDÉST. FESTETT SZŐKÍTETT HAJADAT IS MEGÚJÍTJÁK ÉS RENDBEHOZZÁK A KÉNYEZTETŐ HATÓANYAGOK

HASZNÁLAT:A természetes és organikus hatóanyagok,extra gyorsasággal épülnek be a hajadba. Illatos selymes és hidratált lesz az egész hajkoronád.
Akár mindennapos használatra is alkalmazhatod.

HATÁS: Az intenzívebb hatás érdekében használd a DREAM HAIR hajpakolást is. Használatukkal a haj gyorsabban regenerálódik, gyorsabban növekszik, a haj szerkezete már az első használat alkalmával ragyogóbb, selymesebb és hidratáltabb hatású lesz.
RAGYOGÓ, EGYÉSZSÉGES HOSSZÚ ÉS DÚS HAJ!

100% PARABEN MENTES
100% SZINEZÉK MENTES
100% TERMÉSZETES HATÓANYAGOKKAL

vásárlóink kedvencei

best-seller
Hatás: Extra gyors hajnövesztés
Kedvezmény:-70% -10.670 Ft
Eredeti ár: 17.650 Ft
Elérhető : Black Friday Kampányban
6 980 Ft
best-seller
ingyenes-szallitas
Hajnövesztő és hajfeltöltő kúra négy hónapra elegendő kedvezményes csomagban a csodálatosan hosszú ragyogó és egészséges hajért.
17 690 Ft
best-seller
Kedvenc hajerősítő termékeid csomagban, a tökéletes ragyogó és erős hajért!
8 400 Ft