logo

DREAM HAIR Elixir Csomag Ápoló Szérummal 2x500 és1x200ml

best-seller
ingyenes-szallitas
nem-teszteltek-allatokon
hipoallergen-illatanyaggal
paraben-mentes
svajci-alapanyagokkal
100%-termeszetes-hatoanyagokkal
Hajnövesztő és hajtápláló termékcsaládunk ebben a csomagban a legjobb áron, ápoló szérummal.

"Sziasztok! Most már 3 hete használom a hajpakolást és a sampont és a hajam nagyon szép lett, a kopasz foltokon már látszanak a kis pelyhek. Meglepődtem mert már nagyon sok mindent kipróbáltam és semmi nem használt." Éva Tapsony

"Nekem nagyon száraz volt a hajam és a terhesség után szinte telejesen kihullott, és a hajhullás elleni samponok csak még jobban kiszárították. Most már egy éve használom a Green Essence és most már a Dreem Hairt és nagyon jót tesz a hajamnak. Egy hét után sima lett a vége és ki tudtam fésülni kb. 1 hónap után észrevettem, hogy sokkal gyorsabban nő. A kislányom és a férjem is ezt használja mart nagyon tetszik nekik az illata. Nagyon nagyon köszönöm! Üdvözlettel Marika 34"

DREAM HAIR termékeink már az első használat alkalmával javítják a haj szerkezetét, védőréteget képeznek a haj egész felületén. Hatóanyagaik mélyen behetolnak a haj szerkezetébe és erősítik óvják a külső káros hatásoktól.

She vaj, jojoba olaj és organiukus formulánk, egymás hatását elősegítik. Kondícionálónk hatóideje min. fél perc, hosszabb hatóidővel hatása még előnyösebb. Hővédő keratin komplex összetevői, hő hatására még intenzívebben épülnek be a hajba, ezért javasoljuk a kefével történő hajszárítást illetve a hajvasalást. A haj kifésülését a hajápoló kiöblítését követően ajánljuk.
Hatás:Használatukkal a haj gyorsabban regenerálódik, gyorsabban növekszik, a haj szerkezete már az első használat alkalmával ragyogóbb, selymesebb és hidratáltabb hatású lesz.
100% Parabén mentes
100% Színezék mentes
100% Hipoallergén illatanyaggal

 

vásárlóink kedvencei

best-seller
Sampon a ragyogó erős és dús hajért, organikus hajnövesztő formulával.
5 790 Ft
(Egységár: 1 158 Ft / 100 ml)
best-seller
Hatékony hajnöveztő szer és ápoló permet egy termékeben. Nem lesz többé gubancos kócos haj, eldobhatod a hajbalzsamod. A hajad pedig maximálisan növekszik.
4 990 Ft
(Egységár: 2 495 Ft / 100 ml)
best-seller
ingyenes-szallitas
Legerősebb hajnövesztő termékeink a legkedvezőbb csomagban.
17 980 Ft