logo

DREAM HAIR Hajnövesztő Hajpakolás Száraz Hajra 500ml

best-seller
nem-teszteltek-allatokon
hipoallergen-illatanyaggal
paraben-mentes
svajci-alapanyagokkal
100%-termeszetes-hatoanyagokkal
5 880 Ft
(Egységár: 1 176 Ft / 100 ml)
kosarbatesz Tedd a kosárba
Kókusz olaj és shea vaj keratinnal és organikus hajerősítő formulával. SZILIKON ÉS ÁSVÁNYOLAJ MENTES

"Sziasztok! Most már 3 hete használom a hajpakolást és a sampont és a hajam nagyon szép lett, a kopasz foltokon már látszanak a kis pelyhek. Meglepődtem mert már nagyon sok mindent kipróbáltam és semmi nem használt." Éva Tapsony

"Nekem nagyon száraz volt a hajam és a terhesség után szinte telejesen kihullott, és a hajhullás elleni samponok csak még jobban kiszárították. Most már egy éve használom a Green Essence és most már a Dreem Hairt és nagyon jót tesz a hajamnak. Egy hét után sima lett a vége és ki tudtam fésülni kb. 1 hónap után észrevettem, hogy sokkal gyorsabban nő. A kislányom és a férjem is ezt használja mart nagyon tetszik nekik az illata. Nagyon nagyon köszönöm! Üdvözlettel Marika 34"

DREAM HAIR TERMÉKEINK, MÁR AZ ELSŐ HASZNÁLAT ALKALMÁVAL LÁTVÁNYOSAN JAVÍTJÁK A HAJ SÉRÜLT SZERKEZETÉT. HIDRATÁLÓ, HŐ ÉS SZÍNVÉDŐ KOMPONENSEI VÉDELMEZIK A HAJAT A KÜLSŐ KÁROSÍTÓ HATÁSOK ELLEN. ORGANIKUS FORMULÁJA PEDIG ELŐSEGÍTI A HATÓANYAGOK BEÉPÜLÉSÉT ÉS STIMULÁLJA A HAJ NÖVEKEDÉST.

HASZNÁLAT: Professzionális használatra fejlesztett termék! Hajmosás után a megfelelő mennyiséget oszlassa el a hajon, majd minimum fél percig hagyja hatni és öblítse le. Hosszabb hatóidővel hatása mégintenzívebb hatóanyagi EXTRA gyorsasággal épülnek be a hajba. Otthoni alkalmazás esetén akár mindennapos használatra is alkalmazható. Hővédő keratin komplex összetevői, hő hatására még intenzívebben épülnek be a hajba, ezért javasoljuk a kefével történő hajszárítást illetve a hajvasalást.
HATÁS: Az intenzívebb hatás érdekében használja az EXTRA REPAIR SHAMPOO termékünket is. Használatukkal a haj gyorsabban regenerálódik, gyorsabban növekszik, a haj szerkezete már az első használat alkalmával ragyogóbb, selymesebb és hidratáltabb hatású lesz.
RAGYOGÓ, EGYÉSZSÉGES HOSSZÚ ÉS DÚS HAJ!

100% PARABEN MENTES
100% SZINEZÉK MENTES
100% TERMÉSZETES HATÓANYAGOKKAL

vásárlóink kedvencei

best-seller
ISMERD MEG A HAJNÖVESZTÉS ŐSI TITKÁT! KÜLÖNLEGES RECETÚRÁVAL KÉSZÜLŐ XXL HAJNÖVESZTŐ HATÁST NYÚJTÓ LIMITÁLT KIADÁSÚ SAMPONUNK CSAK NEKED!
PRÓBÁLD KI MOST BEVEZETŐ ÁRON!
2 790 Ft
(Egységár: 1 116 Ft / 100 ml)
SZÉRUMAINK A LEGERŐSEBB KONCENTRÁLT HATÁSÚ HAJNÖVESZTŐINK!
HATÁSUKAT MÁR EGY HÉT ALATT ÉREZHETED
6 980 Ft
best-seller
Azonnali erőt és ragyogást adó hidratáló sampon a gyorsabb hajnövekedésért.
5 780 Ft
(Egységár: 1 156 Ft / 100 ml)