logo

DREAM HAIR Hajnövesztő Sampon Száraz Hajra 500 ml

best-seller
nem-teszteltek-allatokon
hipoallergen-illatanyaggal
paraben-mentes
svajci-alapanyagokkal
100%-termeszetes-hatoanyagokkal
5 780 Ft
(Egységár: 1 156 Ft / 100 ml)
kosarbatesz Tedd a kosárba
Azonnali erőt és ragyogást adó hidratáló sampon a gyorsabb hajnövekedésért.

"Szia! A hajam sokkal gyorsabban növekszik, mostmár a vállamig és szép sima lett, nem olyan seprős. Nekem a sampon a kdvencem, mert nagyon jó illata van és kiadós. Annak is örülök, hogy nem szárítja a hajam és a hajhullás is kezd jobb lenni." Ida Vác

"Nekem nagyon száraz volt a hajam és a terhesség után szinte telejesen kihullott, és a hajhullás elleni samponok csak még jobban kiszárították. Most már egy éve használom a Green Essence és most már a Dreem Hairt és nagyon jót tesz a hajamnak. Egy hét után sima lett a vége és ki tudtam fésülni kb. 1 hónap után észrevettem, hogy sokkal gyorsabban nő. A kislányom és a férjem is ezt használja mart nagyon tetszik nekik az illata. Nagyon nagyon köszönöm! Üdvözlettel Marika 34"

 

GYORSABBAN NÖVEKVŐ, RAGYOGÓ HIDRATÁLT HAJAT SZERETNÉL?
DREAM HAIR TERMÉKEINK, MÁR AZ ELSŐ HASZNÁLAT ALKALMÁVAL LÁTVÁNYOSAN JAVÍTJÁK A HAJ SÉRÜLT SZERKEZETÉT. HIDRATÁLÓ, HŐ ÉS SZÍNVÉDŐ TERMÉSZETES KOMPONENSEI VÉDELMEZIK A HAJAD A KÜLSŐ KÁROSÍTÓ HATÁSOK ELLEN. ORGANIKUS FORMULÁJA PEDIG ELŐSEGÍTI A HATÓANYAGOK BEÉPÜLÉSÉT ÉS STIMULÁLJA A HAJAD NÖVEKEDÉST. FESTETT SZŐKÍTETT HAJADAT IS MEGÚJÍTJÁK ÉS RENDBEHOZZÁK A KÉNYEZTETŐ HATÓANYAGOK

HASZNÁLAT:A természetes és organikus hatóanyagok,extra gyorsasággal épülnek be a hajadba. Illatos selymes és hidratált lesz az egész hajkoronád.
Akár mindennapos használatra is alkalmazhatod.

HATÁS: Az intenzívebb hatás érdekében használd a DREAM HAIR hajpakolást is. Használatukkal a haj gyorsabban regenerálódik, gyorsabban növekszik, a haj szerkezete már az első használat alkalmával ragyogóbb, selymesebb és hidratáltabb hatású lesz.
RAGYOGÓ, EGYÉSZSÉGES HOSSZÚ ÉS DÚS HAJ!

100% PARABEN MENTES
100% SZINEZÉK MENTES
100% TERMÉSZETES HATÓANYAGOKKAL

vásárlóink kedvencei

best-seller
Hatékony hajnöveztő szer és ápoló permet egy termékeben. Nem lesz többé gubancos kócos haj, eldobhatod a hajbalzsamod. A hajad pedig maximálisan növekszik.
4 990 Ft
(Egységár: 2 495 Ft / 100 ml)
best-seller
Kókusz olaj és shea vaj keratinnal és organikus hajerősítő formulával. SZILIKON ÉS ÁSVÁNYOLAJ MENTES
5 880 Ft
(Egységár: 1 176 Ft / 100 ml)
best-seller
ISMERD MEG A HAJNÖVESZTÉS ŐSI TITKÁT! KÜLÖNLEGES RECETÚRÁVAL KÉSZÜLŐ XXL HAJNÖVESZTŐ HATÁST NYÚJTÓ LIMITÁLT KIADÁSÚ SAMPONUNK CSAK NEKED!
PRÓBÁLD KI MOST BEVEZETŐ ÁRON!
2 790 Ft
(Egységár: 1 116 Ft / 100 ml)